SAĞLIK BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANI SAYIN BARIŞ OĞRAŞANGİL HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ.
Toplam Haber:
  • Haberler
  • 06 Eylül 2017 Çarşamba
  • 216 kez okundu.

HASTANE YÖNETİMİ İLE HASTANENİN İŞLEYİŞİ HAKKINDA GÖRÜŞEN DAİRE BAŞKANI OĞRAŞANGİL DAHA SONRA HASTANE YÖNETİMİ İLE BİRLİKTE HASTANEMİZİN GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ÜNİTESİNİ, ACİL SERVİSİ, PALYATİF BAKIM MERKEZİNİ VE HASTANEMİZ YEMEKHANESİNİ ZİYARET ETTİ.

BU BİRİMLERDEKİ İŞLEYİŞİ DEĞERLENDİRDİ, HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

HASTANEMİZ ÇALIŞANLARI İLEDE MUHABBET EDİP ÖNERİLERİNİ DİNLEYEN OĞRAŞANGİL, HASTANE YÖNETİMİNİN ÖNERİ VE TALEPLERİNİDE DİNLEDİKTEN BİR SÜRE HASTANEMİZDEN AYRILDI.

ZİYARETLERİ İÇİN DAİRE BAŞKANIMIZ BARIŞ OĞRAŞANGİL VE BAKANLIKTA GÖREVLİ HEMŞEHRİMİZ AHMET ULUSOY'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.