MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ GETAT MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDIK.
Toplam Haber:
  • Haberler
  • 18 Ağustos 2017 Cuma
  • 202 kez okundu.

HASTANE BAŞHEKİMİMİZ ARİF ZENGİN, HASTANE MÜDÜRÜMÜZ SAADETTİN EKMEKÇİ, MÜDÜR YARDIMCIMIZ CUMALİ AKPINAR VE DOKTORLARIMIZ DAN FEYZİ DOĞRU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ GETAT MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI.

HALK ARASINDA ALTERNATİF TIP OLARAK BİLİNEN GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ÜNİTESİ HASTANEMİZDE 1 AĞUSTOS İTİBARI İLE FAALİYETE GEÇİRMİŞ İDİK.

BİTKİSEL İLAÇLARLA TEDAVİ OLARAK BİLİNEN FİTOTERAPİ ÜZERİNE EGE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ TEMEL ECZACILIK BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. ULVİ ZEYBEK VE BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ FİZYOLOJİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ PROF DR. TUĞRUL CABIOĞLU DA "AKUPUNKTUR A BİLİMSEL YAKLAŞIM " KONULARINDA SUNUM YAPTI.

SUNUMUN ARDINDAN SAĞLIK BAKANLIĞI GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP DAİRE BAŞKANI DR. ZAFER KALAYCI, REKTÖR PROF DR. AHMET KIZILAY, TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. HAKAN PARLAK PINAR, DAP İDARESİ BAŞKAN YARDIMCISI VOLKAN GÜLER VE DİĞER DAVETLİLER İLE BİRLİKTE GETAT MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI.