14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMASI.
Toplam Haber:
  • Haberler
  • 16 Mart 2017 Perşembe
  • 384 kez okundu.

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN.
DARENDE HULUSİ EFENDİ DEVLET HASTANESİ YÖNTEMİ OLARAK ÇALIŞANLARIMIZIN TIP BAYRAMINI KUTLADIK.

HASTANEMİZ YEMEKHANESİNDE DÜZENLEDİĞİMİZ PROGRAMA KATILAN PERSONELİMİZE SUNULAN İKRAMLAR SONRASI GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMALARA GEÇİLDİ.

HASTANE BAŞHEKİMİ ARİF ZENGİN VE DİĞER HASTANE YÖNETİCİLERİNİN YAPTIĞI KONUŞMALAR SONRASI HASTANEMİZ ÇALIŞANLARINI TEMSİLEN DOKTOR ZUHAT USALP VE SAĞLIK MEMURU OSMAN BOZDOĞANDA KONUŞMA YAPTILAR.

EMEKLİYE AYRILACAK HASTANEMİZ EMEKTARLARINDAN EBE ALİYE KOCAMAN A HASTANE YÖNETİMİ TARAFINDAN TEŞEKKÜR EDİLDİ VE PLÂKET VERİLDİ.

ALİYE KOCAMANIN İÇİNDE MESLEKİ TECRÜBELERİNİDE ANLATTIĞI DUYGU YÜKLÜ KONUŞMASI DİNLEYENLERİDE DUYGULANDIRDI.

ÇALIŞANLARIMIZIN KENDİ ARALARINDA Kİ SOHBET VE MUHABBET İ SONRASI PROGRAM SONA ERDİ.

PROGRAMA KATILAN PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYOR, TIP BAYRAMLARINI KUTLUYORUZ.